Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/28/d785094514/htdocs/clickandbuilds/Impact/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 6630
CAT – Impact

Una eina per mesurar l’impacte dels programes

d’emprenedoria en l’adquisició de competències per part dels joves.

IDIOMES

ENG

ESP

PT

PL

CAT

Created by:

Dissenyat per a l’ús grupal i individual per:

  • mesurar les competències emprenedores
  • controlar el progrés
  • comparar resultats

El projecte IMPACT 

Impact of entrepreneurship programs in young entrepreneurs’ skills acquisition (Impacte dels programes d’emprenedoria en l’adquisició de competències per part dels joves) és una associació estratègica en què participen socis de cinc nacionalitats: Asociación Jóvenes Solidarios (Espanya), Akademia Humanistyczno – Ekonomiczna de Lodz (Polònia), Câmara Municipal de Estarreja (Portugal), Bridging to the Future (Regne Unit) i l’Oficina del Pla Jove de la Diputació de Barcelona (Catalunya).

L’eina està basada en  EntreComp – The Entrepreneurship Competence Framework, publicada el 2016 per la Comissió Europea,

on es defineix l’emprenedoria com «una competència transversal que afecta totes les esferes de la vida: des de la cura personal a la participació activa en la societat, (re)entrar al mercat laboral com a persona ocupada o autoocupació i també com a start up (cultural, social o comercial)».

El resultat és un test amb 55 ítems per a l’autoavaluació de tres competències de les 45 que proposa EntreComp: la motivació, la iniciativa i el reconeixement d’oportunitats de l’entorn.

Característiques del test:

  • es realitza online (adaptable a ordinadors i dispositius mòbils) i es presenta de manera dinàmica.
  • permet escollir la competència a mesurar
  • incorpora recursos audiovisuals per ampliar la definició d’alguns conceptes (vídeo, vinyetes i text)
  • aporta una anàlisi immediata sobre els resultats i orientacions a partir dels resultats obtinguts
  • pots mesurar el teu progrés i comparar els resultats.

permet obtenir l’anàlisi de competències a nivell grupal (per exemple, per a un grup de joves d’un servei local de joventut o d’una aula o nivell educatiu en un centre, etc) i la seva evolució.

Recursos gratuïts per a professionals de joventut

Fem tec! activitats (empreneduria com a actitud vital) Link to

Diputació de Barcelona

Jóvenes Emprendedores ¿si no tu entonces quién? Link to

YoungEntrepreneurs

Attribution-NonCommercial (CC BY-NC)
This license lets others remix, tweak, and build upon your work non-commercially, and although their new works must also acknowledge you and be non-commercial, they don’t have to license their derivative works on the same terms.

DESIGNED BY WWW.SPSDESIGN.ES